beats by dre cheap

ninja mama, yea :)

Za one obicne smrtnike koji ne znaju, moja stara je jedan "too fucking zajeban NINjA". Njena snaga, brzina upadanja u sobu kad pušim, nepredvidivost i zajebanost je prosto nenadjebiva. Posjeduje najbrutalnije i najzajebanije tehnike savladavanja moje ljenosti, nemarnosti, kretenizma... i mnogih drugih vrlina. NiNjA oružja koja koristi protiv "my self-a" :

[IMG]http://www.slibe.com/images/325f53e3-Untitled-6_png.png[/IMG]
-[b]Ubojit i oštar pogled ispod obrve:[/b] Napada ego pri cemu se žrtva osjecca izuzetno poniženo, ako je taj napad upotrebljen pred familijom to najavljuje drugi napad "rasprava kod kuce".

[IMG]http://www.slibe.com/images/52772acd-Untitled-1_png.png[/IMG]
-[b]Rasprava kod kuce:[/b] višecasovna borba rijecima od koje se žrtva može braniti samo glupim izmišljotinama pa iako se žrtva iscupa pobjedu poniženje i griža savjesti traje narednih nekoliko dana a u nekim slucajevima u pitanju su sedmice.

[IMG]http://www.slibe.com/images/c63abd08-Untitled-2_png.png[/IMG]
-[b]PUNO IME:[/b] Ovaj napad je dobio naziv po tome što NiNjA žrtvu napada pozivanjem punim imenom osobe koju inace zove nadimkom. Tako zbunjuje žrtvu i tjera je na gubljenej vremena u razmišljanu "šta sam sad koji kurac kriv?" ili u slucaj da je žrtva svjesna šta je koji kurac kriva gubi mnogo vremena na razmišljanje kako da se iscupa iz govana.

[IMG]http://www.slibe.com/images/b3ab7a7c-Untitled-4_png.png[/IMG]
-[b]Pleska:[/b] Izaziva gubljene rvnoteže, sram, krivicu i bol u vratu prilikom trzaja glave na stranu jer glavu žrtva prestaje da osjeca.

[IMG]http://www.slibe.com/images/6f553c25-Untitled-3_png.png[/IMG]
-[b]Pranje auta:[/b] Prilikom ovog napada žrtva osjeca izuzetan umor i strah od loših kritika tipa: a što ga nisi oprao (što dolazi nakon pranja), zašto si prskao djecu iz komšiluka i slicno.

[IMG]http://www.slibe.com/images/7fd23d81-Untitled-5_png.png[/IMG]
-[b]Kafa sa komšinicom u dnevnom boravku u kome je TV:[/b] Žrtva ne može gledati tv.

[IMG]http://www.slibe.com/images/c5b3da73-Ninja_Buddy_by_s.gif[/IMG] Svi napadi se efektivno manifestuju na grižnju savjesti žrtve jer je povrijedio mamu. Rat traje od trenutka mog rodenja.

aGGreSSive junkey
http://DrzNedaj.blogger.ba
04/10/2006 09:13